• imsa
GÜNDEM Haber Girişi : 05 Eylül 2024 13:30

Özel ekip 12 dakikalık sırrın peşinde

Özel ekip 12 dakikalık sırrın peşinde

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde, 16 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Narin soruşturmasında Ankara'dan gelen profesyonel ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timleri, jandarma tutanağında ortaya çıkan 12 dakikanın sırrı araştırıyor.

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, iki haftayı geçen yoğun arama çalışmalarına karşın hala bulunamadı. Narin'i arama çalışmaları devam ederken son olarak yeni ölenlerin defnedildiği mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazı ile bir arama yapıldı.

AMCASI TUTUKLANDI

Tüm aramalara rağmen izine rastlanmayan Narin ile ilgili başlatılan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, köy muhtarı amca Salim Güran tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin Güran'dan 16 gündür haber yok! Özel ekip 12 dakikalık sırrın peşinde

ARKADAŞI İLE 18.47'DE GÖRÜŞMÜŞ

Narin'i bulmak amacıyla başlatılan arama çalışmaları sürerken, jandarma tutanağına göre, yapılan kamera çalışmalarında Narin'in 9 yaşındaki arkadaşı ile 18.47'de görüştüğü tespit edildi. Kamerada sadece arkadaşı gözükürken, Narin görüş açısı dışında. Söz konusu durum küçük kızın arkadaşının psikolog ve pedagog eşliğinde alınan ifadesinde tespit edildi. Aile ve akrabaları 15:15 – 19:30 (Narinin ailesi tarafından aranmaya başlandığı saat) arasında hiçbir şekilde Narin'i görmediklerini ifade etti.