• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 29 Haziran 2022 12:55

Paşanın Aslanı Okulu, ‘Altın Kemerle Döneceğim’

Paşanın Aslanı Okulu, ‘Altın Kemerle Döneceğim’
Muratpaşa Belediyesi’nin başpehlivanı, Paşanın Aslanı Orhan Okulu, 1 Temmuz Cuma günü başlayacak 661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne’ye hareket etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin başpehlivanı, Paşanın Aslanı Orhan Okulu, 1 Temmuz Cuma günü başlayacak 661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne’ye hareket etti. Altın kemerin en büyük adayı Okulu, “Hedefimiz altın kemeri Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza getirmek” dedi.

Bu yıl, 1-3 Temmuz tarihlerinde 661’incisi düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde altın kemerin en büyük adayı, Muratpaşa Belediyesi başpehlivanı Okulu, Antalya’daki bir aydır devam eden kamp sürecini tamamlayarak Edirne’ye gitti.

MuratpaşaBelediyespor Kulübü ve Orhan Okulu’nun antrenörü Kemal Yılmaz, bu yıl sakatlık sonrası çok dikkatli şekilde hazırlandıklarını söyledi. Okulu’nun şu an performans olarak oldukça iyi bir seviyede olduğunu dile getiren Yılmaz, “Kırkpınar için 8 aydır hazırlanıyoruz. Hedefimiz,tabi ki 2015yılında paylaştığımız mutluluğu tekrar Muratpaşa ve Antalya ile yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Başpehlivan Okulu ise, bu yıl Kırkpınar öncesi birçok güreşe katılarak form grafiğini en üst seviyeye çıkarmaya çalıştığını belirtti. Okulu “Bu sene çok çalıştık. Kırkpınar’dan önce düzenlenen güreşlerde iyi karşılaşmalar yaptım. Şimdi bu çalışmanın ve mücadelenin sonunda Kırkpınar’da altın kemeri kazanmak istiyorum. İnşallah altın kemeri Antalya’mıza, Muratpaşa’mıza getirmek istiyorum” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.