• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 03 Ekim 2023 11:08

Promosyon fuarına çıkarma yaptılar

Promosyon fuarına çıkarma yaptılar

27 – 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve sektörün önemli fuarlarından biri olan “PROMOSYON SHOW 35.Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı”na katılan Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası üyeleri, sektör temsilcileri ile bir araya gelme ve ticaretlerini geliştirme fırsatı buldular. Fuar süresince özel indirimlerden yararlanarak promosyon ürünlerini satın alan üyeler, sektördeki gelişmeleri yakından takip etme şansı elde ettiler.

Oda Başkanı Özcan Sucu, Promosyon Show’un her yıl İstanbul’da Promotürk Derneği tarafından düzenlendiğini ve kurumsal hediyelik ve promosyon ürünlerini buluşturan önemli bir fuar olduğunu vurguladı. Aynı zamanda Promotürk Derneği işbirliği ile düzenlenen fuarda 200’den fazla sektör temsilcisinin 5 binden fazla ziyaretçiyle buluştuğunu ifade etti.

Oda Genel Sekreteri Sevil Kula, Promotürk Derneği Başkanı Mehmet Yücetürk’e fuar işbirliği için teşekkür ederek, fuar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Başkan Sucu, göreve geldiği günden beri fuar ve etkinliklere katılmaya devam ederek oda üyelerinin birlikte hareket etmelerini sağladı ve dayanışmalarını destekledi. Ayrıca, eski ve yeni jenerasyon işletme sahiplerinin tanışmasına da vesile oldu.

Fuarın 1. günü ziyaret dışında, 2. gün oda üyeleri bir gün boyunca ticaret, ekonomi ve stresten uzak İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini rehber eşliğinde ziyaret ederek manevi hazzı doruklarda yaşadılar. Ayrıca, oda üyelerine özel olarak düzenlenen Boğaz Turu, eğlenceli ve unutulmaz anılarla dolu bir gün geçirmelerini sağladı.

İstanbul gezisi sırasında ziyaret edilen yerler arasında Eyüp Sultan Cami, Piyer Loti Tepesi, Panorama 1453 Fetih Müzesi, Eminönü Yeni Camii, Boğaz Turu, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Cami ve Sultanahmet Meydanı gibi İstanbul’un önemli simgeleri bulunuyordu. Bu etkinlik, Antalya Esnaf Odası üyelerinin sektörel ilişkilerini güçlendirmelerine ve İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmelerine olanak tanıdı.

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK