SİYASET Haber Girişi : 17 Temmuz 2024 10:43

Saadette bayrak değişimi

Saadette bayrak değişimi

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen görevini İl Başkanı Yardımcısı, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Mehmet Fatih Tekin’e devretti.

Ramazan Düzen, yapmış olduğu değerlendirmede; “Teşkilatımızın yeniden ivme kazanması için istifa etme kararı aldım. 7,5 yıldır yürütmekte olduğum İl Başkanlığı emanetini il başkan yardımcımız Mehmet Fatih Tekin kardeşime devrettim. Umuyorum bundan sonra daha iyi olacak. Fatih Başkanımızı yürekten tebrik ediyor ve en hayırlı hizmetlere imza atmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Genel merkezin de vereceği her türlü göreve hazırım ve partim için canla başla çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Yeni Başkan Mehmet Fatih Tekin ise; "Genel Merkezde gelen görevlendirme yazısını Başkan Ramazan Düzen tarafında bana tevdi edildi. Şuan aldığım görevi layıkıyla yapacağım ve Milli Görüş bayrağını Akdeniz Toroslarına dalgalandıracağımı emin olun. 7,5 yıl süre zarfında görevini layıkıyla yapan Ramazan Düzen başkanıma da gayretli çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı  tüm teşkilatımız adına teşekkür ederim. Bana tevdi edilen bu görev ateşten gömlek giymedir. Rabbim bize yar yardımcımız olsun" dedi.

Mehmet Fatih Tekin Kimdir ?
Saadet Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Mehmet Fatih Tekin, 
1984 yılında Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde doğdu. aslen Burdur’un Bucak ilçesi nüfusuna kayıtlı. İlköğrenimini Antalya’da Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda ve Orta öğrenimini 1999 Yılında Antalya Anadolu İman Hatip lisesinde okudu ve 2002 yılında liseden mezun oldu. 2009 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümünü bitirdi ve Maden Mühendisi olarak iş hayatına başladı.
2010 Yılında Vatani Görevini KKTC’de tamamladı.
2011 Yılında Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı oldu. Bu görevi yürüttükten sonra Bölge Başkanlığı görevine terfi etti. 2013 yılında Gençlik Kolları 7. Bölge Başkanlığı görevini yaptı. Daha sonra 5. Bölge başkanlığını vazifesini ve 2014 yılında Antalya Büyükşehir belediye başkan adayı oldu. 2018 yılında yapılan genel seçimlerde Saadet Partisi Antalya milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam etti. 2013 yılından itibaren Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı olarak farklı görevlerde bulundu.  
Her Milli Görüşçü gibi onun nazarında da gelmiş geçmiş en iyi siyasetçi Prof. Dr. Necmettin Erbakan olması ile birlikte onun ortaya koyduğu idealler de çocukluğundan beri kendisi için bir yol haritası teşkil ediyor.
Şuanda Antalya da İhracat yapan özel bir firmanın ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.
Antalya Ticaret ve Sanayi  Odasına 2013 yılında  3. komite Yönetiminde Başkan Yardımcılığı Görevini daha sonra 3.komite başkanlığı ve meclis Üyesi olarak görevini 2022 yılına kadar sürdürdü.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.