• imsa
SPORHaber Girişi : 10 Mart 2025 16:40

Sander Van de Streek ile 1+1 yıl daha

Sander Van de Streek ile 1+1 yıl daha

Onvo Antalyaspor, Sander Van de Streek ile sözleşme uzattı. Hollandalı futbolcu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Başkan Sinan Boztepe’nin katıldığı imza töreninde kendisini 1+1 yıl daha kırmızı beyaz renklere bağlayan resmi imzayı attı.

SANDER ARTIK BİZDEN BİRİ

Onvo Antalyaspor iç transferle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. 2 sezondur Antalyaspor armasını başarıyla temsil eden Sander Van de Streek, kendisini 1+1 yıl daha kırmızı beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı attı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine katılan Onvo Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, “2 yıldır bizimle birlikte olan Sander ile 2 yıl daha anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Antalyaspor ailesi olarak çok karakterli oyunculara sahibiz. Sander Van de Streek de bu oyunculardan biri. Ailesinin ve kendisinin Antalya sevgisi, disiplini, çalışkanlığı ve futbol dışındaki yaşam tarzı ile artık bizden biri. Kendisine de bizimle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

AİLECE ÇOK MUTLUYUZ

Kendisini 1+1 yıl daha Antalyaspor’a bağlayan imzayı atan Van de Streek ise sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu belirterek, “Eşim ve artık çok iyi Türkçe konuşan çocuklarım Antalya’da yaşamaktan mutlular. Ben de onlarla birlikte mutluyum. İlk geldiğimde bu kadar mutlu olabileceğimizi tahmin etmemiştim ama şu anda ailece güzel günler geçiriyoruz. Takım olarak da daha başarılı sonuçlar almak için çalışıyoruz. Ben de 2 yıl daha takımıma yardım edecek olmaktan dolayı mutluyum” diye konuştu. Konuşmaların ardından resmi sözleşmeye imza atıldı ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek imza töreni sona erdi.    

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.