• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2021 12:25

Tercihleri AK PARTİ…

Tercihleri AK PARTİ…
Farklı uyruklara sahip kadınlar, Türkiye sevdalısı olup, Türk vatandaşlığını aldıktan sonra siyasette de tarafını belli etmek istediler.

Farklı uyruklara sahip kadınlar, Türkiye sevdalısı olup,  Türk vatandaşlığını aldıktan sonra siyasette de tarafını belli etmek istediler. Antalya Ak Parti İl Binası’nda düzenlenen törenle rozetlerini alan kadınlar, Ak Parti ailesine dâhil oldular.

ROZETLER TAKILDI

Türkiye’ye yerleştikten sonra Türk Vatandaşlığını alan farklı uyruklara sahip kadınlar siyasi duruşlarını göstermek için Ak Parti’yi tercih ettiler.  Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş’ın önderliğinde,  Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar ve Ak Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Karababa’nın da katılımlarının olduğu toplantıda, Ak Partili kadınlara Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz tarafından parti rozetleri takıldı.

“İSTİKRARLI TAVRIMIZ DEVAM EDİYOR”

Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, “Kurulduğu günden bu güne herkesi kucaklayan Ak Parti Teşkilatlarımız,  gücüne güç katarak büyümeye devam ediyor. Farklı ülkelerden vatanımıza gelen ve Türk vatandaşlığını onurlu bir şekilde taşıyan kadınlarımız da bugün Ak Parti’yi tercih ettiler. Antalya’da en fazla üye sayısına sahip partimizin, yenilikçi ve istikrarlı tavrını daima koruyarak, kuvvetini insan dayanışmasından ve inancından aldığını biliyoruz”, dedi.

“KADINLAR GELECEĞİN TEMSİLCİLERİDİR”

Yabancı uyruklu kadınların Ak Davada yer almaların önemine değinen Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, “Kadınlar geleceğin temsilcileridir. Hangi ülke vatandaşı olursa olsun, kadınlarımızı bir çatı altında bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum”, dedi.  Başkan Keyik Yılmaz, “Ülke sorumluluklarının bilincinde olan tüm kadınlarımız geleceğin birer aynasıdır, yansımasıdır. Geleceği şekillendiren yürekler onlardır”,  diye konuştu.

İKİ DEVLET TEK MİLLET MÜCADELESİ

 Mutlulukları gözlerinden okunan Azerbaycan vatandaşı anne Şafak Kutluel ve kızı Elvira Samadova, “Şanlı Azerbaycanımız için, Karabağ’da canını canımıza yoldaş eden Türk hükümetine ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’nın daima yanımızda olan varlığına duacıyız. Bizler tek millet iki devlet olarak, yan yana, can cana mücadelemize devam edeceğiz. Bunu siyasi olarak da sürdürmek istiyoruz” dediler. Polonya’dan Natela Kondakova da, “Çok uzun zamandır Türkiye’deyim.  Ak Parti’nin gelişime açık yapısını, yönetim şeklini ve insana verdiği değerler doğrultusundaki kararlarını destekliyorum” , dedi. 
Kırım Özerk Cumhuriyeti’nden Evelina Kadıkıran ve Rusya’dan Gülmira Osman da Ak Parti’nin daima kadınların yanında olduğunu ve kadına verdiği değeri hem sosyal hem de siyasi olarak gösterdiğini dile getirdiler. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.