• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 14:27

TGSP Çalışmalarına Devam Ediyor

TGSP Çalışmalarına Devam Ediyor
Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP), Ramazan ayı boyunca birçok çalışma gerçekleştirerek Ramazan ayının verimli geçmesi için yoğun bir çalışma temposu ile çalıştı. TV programları, bilgi yarışmaları ve çeşitli projeler uygulayan TGSP, Türkiye genelin

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP), Ramazan ayı boyunca birçok çalışma gerçekleştirerek Ramazan ayının verimli geçmesi için yoğun bir çalışma temposu ile çalıştı. TV programları, bilgi yarışmaları ve çeşitli projeler uygulayan TGSP, Türkiye genelinde çalışmalarını sürdürdü. TGSP Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç İHH Başkanı Abdullah Muhammed İslam, çalışmaların detaylarını açıkladı

COVID-19 salgının ülkemizde başladığı ilk günden itibaren Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP); Genç İHH Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfı, Yavuz Sultan Selim Gençlik Derneği, Beşir Derneği, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı ve Hayrat Vakfı gibi birçok üye STK kurumu ile birlikte çalışmalarına Ramazan ayında da hız kesmeden devam etti.  Üniversite birimleri, TV yayınları ve İnsan Akademisi ile ortak yürütülen çalışmalarla günlük, haftalık ve bütünsel olarak her gün bir hadis ve açıklamasının yer aldığı çalışmalar, bilgi yarışmaları ve çeşitli projeler gerçekleştirerek Ramazan ayının verimli geçmesi için çalışmalarını sürdürdü.

TGSP Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç İHH Başkanı Abdullah Muhammed İslam, Ramazan ayı çalışmaları ile ilgili şu ifadelere yer verdi: ‘’Koronavirüs (Covid – 19) nedeni ile bu yıl farklı bir Ramazan ayı geçirdik. TGSP olarak biz de toplum sağlığını gözeterek çalışmalarımızı bu çerçevede şekillendirdik. Ramazan ayı boyunca her gün farklı illerde çeşitli konularda Ramazan özel canlı yayın programları gerçekleştirdik. İnsan Akademisi ile ortak yürütülen çalışmalarla günlük, haftalık ve bütünsel olarak Ramazan ayının daha verimli geçirilmesi için her gün bir hadis ve açıklamasının yer aldığı bir çalışma programı ile ilerledik. Ramazan ayının önemi ile ilgili çeşitli söyleşiler ve programlar gerçekleştirerek büyük, küçük herkesi bilinçlendirmek için çalıştık.

Tüm bu çalışmalarımızın dışında Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir tema ve görev ile Ramazan ayının verimli geçmesi için belli programlarla her yaş grubuna özgü bilgi yarışmaları, haftalık dersler ve çeşitli projeler ile çalışmalarımızı sürdürdük.’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.