• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ocak 2022 09:42

Turgut Bucak, Kepez’de Muhtarlarla Buluştu

Turgut Bucak, Kepez’de Muhtarlarla Buluştu
Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, Muratpaşa ve Konyaaltı muhtarlarının ardından Kepez ilçesindeki 68 muhtar il bir araya geldi

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, Muratpaşa ve Konyaaltı muhtarlarının ardından Kepez ilçesindeki 68 muhtar il bir araya geldi. Bucak, muhtarların üstlendiği görevlerin ne kadar kutsal olduğuna dikkat çekerken, ‘Seçimlerde de hep birlikte esnafımıza en iyi hizmeti vermek için çalışacağız” dedi.

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası seçiminin en güçlü adayı gösterilen Turgut Bucak, Muratpaşa ve Konyaaltı muhtarlarının ardından Kepez ilçesindeki 68 mahalle muhtarıyla Konyalılar Restoran’daki kahvaltıda buluştu. Muhtarlarla birlikte esnafları hakkında istişarelerde bulunan Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, “Bizleri kırmayıp davetimize geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Üstlendiğiniz görevin ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz. Bu sebeple bugüne kadar muhtarlarımıza her fırsatta destek olmaya, yanınızda yer almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 26 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan oda seçiminde 3 aday yarışacağız. İyi çalışan, esnafımıza kim daha iyi hizmet edecekse o kazansın diye düşünüyoruz. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte sizlerin de destekleri ile esnaflarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Üyelerimize rağmen değil, üyelerimizle doğru ve sistemli bir yönetim anlayışıyla yola çıktık” diye konuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.