• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ekim 2021 11:16

Turgut Bucak resmen aday

Turgut Bucak resmen aday
Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adaylığını açıklayan Turgut Bucak, “Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var” dedi.

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adaylığını açıklayan Turgut Bucak, “Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var” dedi.

Ocak ayında yapılacak olan seçim öncesinde adaylığını açıklayan Turgut Bucak’a Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, Antalya Otobüscüler Odası Başkanı Yasin Arslan, Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Nazif Alp, Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Şahin Aba, kardeşleri Mehmet Bucak ve Metin Bucak’a destek verdi.

Sadece seçim zamanında değil daima ve hep birlikte çalışacaklarını dile getiren Turgut Bucak, “Bu yola çıkmamın en büyük sebebi, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışıyla Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası’nı Antalya’mızda daha iyi yerlere getirebilmek için adaylığımı açıklamak üzere bir araya geldik. Sektör sorunlarını daha detaylı analiz edip yaşadığınız her sorun için daha güçlü ve çözümcü bir yönetim kuracağız. Daha önce görev yapan yönetimlere bugüne kadar ki verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, “Artık odamızın yeni bir taze kana ihtiyacı var. Ve biz ekibimizle ve üyelerimizle birlikte bu şerefli görevi değerli meslektaşlarımın da destekleriyle bir, diri ve beraberce güçlü bir yönetim kadrosuyla siz değerli meslektaşlarımızın bütün sorunlarına en hızlı çözümleri üreterek yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Yeni dönemde odamızı üyelerimiz ile birlikte yönetecek, sorunları birlikte tespit edip, ortak kararlarla yöneterek, başarıya ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Yalçın KÜÇÜK


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.