• imsa
GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ekim 2023 14:07

TÜRKAV’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

TÜRKAV’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antalya Şubesi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) il yönetimine girmesi nedeniyle Hayati Peker görevini Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Alpay Günal'a devretti. 
TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın katıldığı vakıf binasında yapılan görev devir teslim töreninde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş, MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Taner Takak, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Aksoy, Türk Kamu Sen İl Başkanı Yılmaz Danabaşoğulları başta olmak üzere birçok katılımcı yer aldı. 
Günal devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında görevi devreden Başkan Hayati Peker’e katkılarından dolayı teşekkür ederken şu duyguları paylaştı:
"Bugün yaşadığımız bu an çok özel. Sayın genel başkanlarımızın her ikisinin de burada bulunması, bizi son derece mutlu etti. Türk Kamu-sen'i, Ülkü Ocaklarını ve MHP il teşkilatını ziyaret ettik. Gittiğimiz her kurumun tüzüğünde farklı amaçlar olsa da, birbirini tamamlayan ve bütünleyen kuruluşlar olduğunu biliyoruz. Beklentilerimizin karşılandığı bir etkinlik oldu ve bizimle bu anı paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayati başkanımızın tecrübelerinden faydalanarak bu yolda devam edeceğiz."
Akdeniz Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Öğretim üyesi olan Dr. Alpay Günal, yönetim bilimi ve yerel yönetimler üzerine çalışmalar yapmaktadır.