• SUR YAPIIIIIII
SAĞLıK Haber Girişi : 25 Ocak 2021 13:29

Turkiye’de Aşılama Hızla Devam Ediyor!

Turkiye’de Aşılama Hızla Devam Ediyor!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aşılama sürecinde yeni aşamaya geçildiğini duyurdu.

Aralık ayının son günlerinde Türkiye'ye gelen koronavirüs aşıları 14 günlük test sürecinin ardından vatandaşlara uygulanmaya başlandı. İlk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu üyeleri koronavirüs aşısı yaptırırken, aşılar ilk aşamada sağlık çalışanlarına uygulandı.

YAŞ AŞAMASINDA ÖNCELİK 90 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARA VERİLDİ

Sağlık çalışanlarının ardından huzur ve bakım evlerinde kalanların aşılanmasına geçilirken, daha sonra sırasıyla 90 yaş ve üstü, 85 - 89 yaş arası bireyler aşılanmaya başlandı.

Bakan Koca yeni aşamaya geçildiğini duyurdu! 80 yaş üzeri vatandaşların aşılanmasına başlanıyor

"80 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLARIMIZIN AŞILANMASINA BAŞLIYORUZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile yeni aşamaya geçildiğini duyurdu. Koca, "Bilim Kurulumuzun önerisiyle hazırlanan program dâhilinde bugün itibariyle, 80 yaş üzeri vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlıyoruz. 80 yaş üzeri vatandaşlarımız sağlık kuruluşlarımızda aşılanacaklar" ifadelerine yer verdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.