• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 25 Ekim 2024 11:35

‘Türkiye teröre boyun eğmez’

‘Türkiye teröre boyun eğmez’

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yapılan hain terör saldırıyı lanetledi.

 Hisarkaya, Türkiye’nin bağımsızlığına ve milli birliğine kasteden dış güçlerin terör saldırıları üzerinden ülkemizi köşeye sıkıştırma çabası içinde olduklarını belirtti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de teröre yönelik çözüm odaklı konuşmasına tahammül edemeyenlerin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade eden Hisarkaya, saldırının Türkiye'nin stratejik kurumlarına karşı planlanan bir hamle olduğuna dikkat çekti.

Hisarkaya, TUSAŞ’a yönelik saldırının Türkiye’nin savunma sanayisindeki ilerleyişini baltalamaya yönelik bir hamle olduğunu belirterek, "Düşmanlarımız, her adımımızı yakından izliyor ve ona göre strateji geliştiriyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz dönemde yaptığı ‘İsrail’in asıl hedefi Türkiye’ açıklamasının da bu bağlamda tesadüfi olmadığını bir kez daha görüyoruz" dedi.

Türkiye'nin içeride ve dışarıda terör saldırılarıyla baskı altına alınmaya çalışıldığını ifade eden Hisarkaya, "Düşmanlarımızın hesap edemediği şey; bu milletin Çanakkale ruhunu taşıdığı ve her türlü tehdide karşı birlik içinde direneceğidir. TUSAŞ çalışanlarının saldırı sonrası ‘her zamankinden daha çok çalışacağız’ mesajı, bu kararlılığın ve direncin simgesidir. Biz bir ölür, bin diriliriz; bu söz, hikaye değildir" şeklinde konuştu.

Hisarkaya, Türkiye'nin mazlum coğrafyaların umudu olmaya devam edeceğini vurgulayarak, "Bu ülke ve millet, terör, şantaj ve baskıya asla boyun eğmeyecek. Başımız her zaman dik, alnımız açık bir şekilde, ülkemizi ve milletimizi savunmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.