• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 22 Nisan 2021 15:02

Tütüncü’nün 23 Nisan Mesajı

Tütüncü’nün 23 Nisan Mesajı
Kepez Belediye Baskanı Hakan Tütüncü 23 Nisan TBMM’nin açılışının 101. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Kepez Belediye Baskanı Hakan Tütüncü 23 Nisan TBMM’nin açılışının 101. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Saygıdeğer Hemşehrilerim;

23 Nisan 1920, Türk Milletinin iradesini temsil eden Gazi Meclisin açıldığı ve yüce Türk Milletinin kendi geleceğine yine kendisinin yön vereceğini dünyaya haykırdığı gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu tarihi günü ülkemizin geleceği, aydınlık yarınlarının teminatı ve milli egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen tek ulusal bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara verdiği önemin ve duyduğu güvenin bir ifadesidir.

Kepez Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik nice hizmetler yaptık. Ülkemizin aydınlık yarınları çocuklarımızı eğitim alanında geleceğe en güçlü şekilde taşımak, fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, yeni fiziksel mekanların oluşturulması, mevcut fiziki şartların iyileştirilmesi, eğitime yönelik projelerin geliştirilmesi ve sosyal hayata katılımlarının sağlanmasına yönelik olarak pek çok projeyi hayata geçirdik. 

Sevgili çocuklarımız, her yıl okullarında, şehrin meydanları ve caddelerinde büyük bir sevinçle yaşadığı 23 Nisan coşkusunu, COVİD - 19 salgını sebebiyle, maalesef o özlediğimiz tabloyu bu yıl da göremeyecek. Bu zor günlerde bayramın sevincini bir kez daha sevgili evlerine, balkonlarına taşıyacak.

23 Nisan'ın hatırasını dünyanın bütün çocuklarına bir bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor; dünyanın bütün çocuklarının bayramını kutluyorum. Sağlık, mutluluk, sevinç, neşe ve umut içinde her günü bayram gibi bir ömür diliyorum.       


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.