• imsa
SİYASET Haber Girişi : 20 Nisan 2023 09:08

'Ulan manyaklar siz kafayı mı yediniz?'

'Ulan manyaklar siz kafayı mı yediniz?'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya'da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde halka seslendi. Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sahneye birlikte çıkarak katılımcıları selamladı.   

"SİZ İŞTE KAFAYI BÖYLE YEDİNİZ"

Sözlerine kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Cumhur İttifakı'nı hedef alarak başlayan Akşener, "Ulan manyaklar, hem ateist hem kafir hem FETÖ'cü, hem faili meçhulcü hem de PKK'lı olunur mu? Siz işte kafayı böyle yediniz. Dolayısıyla kişi kendinden bilirmiş, kendinden… " diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU ALKIŞLARLA O MAKAMA OTURACAK"

Akşener yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Rahmetli annem derdi ki, 'kızım sakın övünme sen övünme el övsün.' Dolayısıyla biz çok uzun zamandır kendi kendini övdüren bir dille, övmediği zaman söven bir dille, kadını erkeğin karşısına diken, genci yaşlının karşısına diken, yaşlıyı torunlarının karşısına diken, oculuk buculuk üzerinden bizi birbirimize düşüren ve seçmenin, yok biz yuhalamayız onlar yuhalıyor. Biz dinleriz gereğini yaparız. Aynı 31 Mart'ta olduğu gibi… Tam 21 yıldır onu onunla kavga ettiren, bunu bununla kavga ettiren, doğduğu yerden dolayı hakaret yiyen, o dil üzerinden hakaret edilen, kıyafeti üzerinden hakaret edilen, davranışı üzerinden hakaret edilen ve hiçbirimizin hiçbir yerde olmaması için tavır konulan bir siyasi tavrın, bir siyasi dilin 14 Mayıs'ta inşallah 14 Mayıs akşamında attaya gideceği ve Recep Bey ve arkadaşlarının Cumhurbaşkanlığı makamından saygıyla uğurlandığı, Sayın Kılıçdaroğlu'nun da alkışlarla o makama oturtulduğu bir gün yaşayacağız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.