• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 27 Mayıs 2020 16:26

Yeşilimize, Doğamıza, Mirasımıza Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz!

Yeşilimize, Doğamıza, Mirasımıza Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz!
Yeşiliyle, tarihiyle bir kültürel miras olan Kaş’ta, Demre’de son zamanlarda sayısı artan kaçak villaları gündeme taşımıştık.

Yeşiliyle, tarihiyle bir kültürel miras olan Kaş’ta, Demre’de son zamanlarda sayısı artan kaçak villaları gündeme taşımıştık. Cennetten bir köşe olan kıyılarımızın kaçak villa cenneti olmaması için Antalya İl Başkanlığı olarak gerekli kurullarla görüşüp, hassasiyetimizi iletmiştik. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkılacağını açıklamıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak doğa ve kültür merkezlerimizin çarpık yapılaşma ile yok edilmesine karşı duyarsız kalmayacağımızı her fırsatta dile getirmiştik.

Kültürel mirasıyla, doğasıyla, ekolojik yapısıyla adını dünyaya duyurmuş kıyılarımızı korumak, gelecek nesillere taşımak en önemli görevimizdir. Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.