• imsa
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 28 Aralık 2023 13:11

Yılbaşı hareketliliği 

Yılbaşı hareketliliği 

Yeni yıla sayılı günler kala Antalya’da yılbaşı hareketliliği yaşanmaya başladı.Ancak ekonomik zorluklar nedeniyle vatandaş geçmiş yılbaşlarında olduğu gibi masaları dolduramayacak.

YILBAŞI ALIŞVERİŞİ

Antalya’da vatandaşlar yılbaşı akşamı için hazırlıklarını yapmaya başladı. Hediyelik eşya ve yılbaşı süsleri alıp hazırlıklarına başlayan vatandaşlar, Cuma günü yiyecek alışverişi gerçekleştirecek.Esnaf ise, özel günlerde satışların artmasından memnun.  Yılbaşını evde geçirecek olan vatandaşlar yılbaşı alışverişlerini yapmaya başladı. 

EMNİYET ÖNLEMİNİ ALDI

Çarşıda pazarda yılbaşı hareketliliği gözlemlenirken vatandaşlar da çerezini, meyvesini alıyor. Özellikle kuruyemişçiler satıştan memnun gibi görünüyor. AESOB Başkanı Aslıhan Dere, yılbaşı alışverişlerinin küçük esnaftan yapılması çağrısını yeniledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü oluşabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini aldı.

OTELLER YILBAŞINA HAZIR

Tarihi ve doğal güzellikleri, turistik mekanları, lüks tesisleri ve sürdürülebilir turizmiyle her mevsim turist çeken kentte, yılbaşı için özel hazırlıklar devam ediyor. Açık olan otellerde yılbaşında sanatçılar ve müzik grupları sahne alacak, özel animasyon gösterileri sunulacak.

Haber: Yalçın KÜÇÜK