• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 15:47

Yusuf Üras İYİ Parti’ye katıldı

Yusuf Üras İYİ Parti’ye katıldı
MHP’den Kemer Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Üras, İYİ Parti’ye geçti. Üras’ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

MHP’den Kemer Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Üras, İYİ Parti’ye geçti.  Üras’ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Parti’sinden Cumhur İttifakın Kemer Belediye Başkan adayı olan Yusuf Üras, İyi Parti’ye geçti. MHP’den istifa eden Üras, siyasi yolculuğunu bundan sonra İyi Parti’den devam edeceğini söyledi. Ankara’da İyi Parti Genel Merkezi’ne giden Üras’ın İYİ Parti rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Öncelikli hedeflerinin genel seçimlerde iktidarı değiştirmek olduğunu aktaran Üras, çalışmaları bu düzeyde yürüteceklerini söyledi.

‘Antalya barajını yıktık’

İyi Parti’nin gün geçtikçe büyüdüğünü aktaran İl Başkanı Mehmet Başaran, “ Ülkesini, milleti, bayrağını seven herkese kapımız açıktır. Antalya’da barajı yıktık. Siyasilerden iş adamlarına kadar her kesimden yoğun bir katılım var partiye. Milletin teveccühüyle partimiz çok iyi bir durumda. Önümüzdeki seçim ‘tek adam rejimine tamam mı, devam mı ‘seçimi olacak. Bizler halkımızın desteğiyle tek adam rejimini yıkacağız” dedi.

Üras kimdir?

Üras, kapanan Kemer Tekirova Belde Belediye Başkanlığını yapan Üras, siyasi hayatına 1994 yılında yapılan yerel seçimlerde muhtarlık göreviyle başladı. Aras, 31 Mart yerel seçimlerinde 6 bin 17 oy alarak üçüncü olmuştu. Üras 01 Şubat 1966 ’da Antalya Tekirova’da doğdu. İmam Hatip Lisesi mezunu olan Üras, 2011 Mayıs ayında Amerikan Preston Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. İlk yöneticilik görevine 1989 yılında Taşıyıcılar kooperatifi başkanlığı ile başladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.